tisdag 22 juli 2008

Vad ska jag säga?

Ibland är det verkligen svårt att veta vad man ska göra. Den där impulskänslan är överväldigande. Men är impulser bra att följa? Jag har nästan alltid fallit för impulserna, alltid tagit dagen för vad den är. Samtidigt som jag älskar att planera så är det så spännande med impulser, de ger extra krydda till vardagen. Jag gjorde en impulsgrej igår på jobbet och det visade sig vara en bra impuls, den gav iaf rätt slags krydda till vardagen. Egentligen ingen big deal så att säga men ändå :)

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli halv 4 för då kommer mamma hit och sitter barnvakt åt Kevin. Själv försöker jag hålla mig vaken men är sjukt trött. Skulle sitta fint med att sova en morgon, i natt sov jag kanske 5 timmar så man är verkligen seg. Men förhoppningsvis kommer man i säng i tid ikväll så man hinner sova lite inför jobbet imorgon. Så här trött får jag inte vara imorgon, då orkar jag aldrig!

Hur som haver, livet är till för att levas. Men en bit sömn då och då skadar inte. Så nu ska lillen få sova en stund och jag ska lägga mig och vila tänkte jag. Skööönt!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer