måndag 28 juli 2008

Extra jobb? Check!

Idag blev jag inkallad till chefen. Han sa då att han gärna ville ha mig kvar :) Så fr.o.m i augusti/september kommer jag jobba varannan helg på Biltema. Nice nice nice! Perfekt med ett extrajobb när man studerar. Så det kommer bli att de helgerna som Christer har Kevin kommer jag att jobba. Hääärligt. Pratade med Cissi på jobbet idag och hon skulle också jobba extra någon helg då och då. Har man tur blir det samma helger som det riktigt roliga folket, det kommer bli great! Är sååå glad just nu. Allt bara ramlar på plats känner jag, precis vad jag behöver.

Pratade med en gammal vän uppe i Jämtland idag. Ska försöka komma iväg och hälsa på henne nu i höst när man fixat körkortet. Skulle vara så kul att se henne igen, det var ju "bara" 2 år sen sist. Miss you!

Jag har fått en jättebra idé för sovrummet, eller rättare sagt en massa idéer för sovrummet och hela lägenheten ärligt talat. Vill förbättra och förnya lite nu när man blir själv här igen. Letar som en galning efter en speciell inredningsdetalj, hade en nästan men förlorade den i sista sekund på aktion :( så typiskt. Men den som väntar på någonting gott... ;) Funderar starkt på att måla om i hallen, måste bara hitta någon frivillig att hjälpa mig med det :P Vet nog någon jag skulle kunna övertala till detta, hihi :) Men en sak i taget.

Imorgon blir det en rolig dag på jobbet. Roligt folk som jobbar innebär en härlig och skön stämning. Lite pirrande och skratt, bättre kombination finns inte! Hoppas jag får kassa imorgon bara, helst 3an så man får bättre utsikt än att stirra in i båtavdelningen.


vardagsrummet
där ser ni min gren som jag fixade hos syrran & henrik för ett tag sedan. Gardinerna ska bytas ut (har fortfarande inte fått tid till att fixa det, dåååligt av mig jag vet). Sen är det visst lite stökigt men ni kan ändå se mina nya fina kuddfodral från Borås Cotton (de gröna), såå fina, me love!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer