söndag 27 juli 2008

Nu jäklar!

Har precis kommit hem från en långpromenad runt Gimo. Varmt! Men så skönt att röra på sig. Måste verkligen fortsätta med promenaderna, har varit dåligt med sånna sedan jag började jobba, dock rör man oftast mycket på sig på jobbet ändå. Men men. Snart är hösten här och Kevin börjar på dagis, då blir det simning 2 gånger i veckan (om tiderna stämmer) och jag tänkte även haka på flickorna som ska börja gymma. Det skulle vara härligt! Hoppas bara att jag hinner med allt detta, måste ha tid till skolan först och främst.

Har pratat med min chef idag ang. att fortsätta jobba lite extra på Biltema. Gärna varannan helg skulle vara great. Då får man lite extra klirr i kassan och det är även bra för framtiden :) Han skulle höra sa han så vi får väl se vad som händer. (håller tummarna)

Nu för tiden står vågen på 59,1 kg. Imorse trodde jag nästan att det var under 59 men så hoppade den upp och retades den där jäkla vågen! Den kommer bli mycket motion framöver hade jag tänkt. Man mår så bra när man rör på sig.. frågan är bara hur tiden ska räcka till för på lördag flyttar nämligen Christer härifrån så då blir det bara jag och Kevin igen. Men det är för det bästa. Ingen idé att försöka längre, ingen i den här familjen mår bra av det. Så nu är jag helsingel igen, inte ens en sambo.. eller det där var ju lögn, jag har ju min plutt så klart. Karln i huset är han nu :)

En av de mest positiva sakerna med att bo själv här är att jag nu kan få en mer strukturerad ordning på mina saker. Det är svårt när man är två på sådan liten yta men för mig själv så är det perfekt! Jag vet redan en massa saker som ska fixas som jag läääängtar efter att få göra. Ska nog försöka komma iväg till Ikea sen i augusti när man fått lön och köpa lite fotoramar som ska upp på bl.a väggen i sovrummet där nu Christers tv står. Det kommer nog bli riktigt fint. Åh tänk vilken ordning och reda jag kommer få. Den enda jag behöver plocka efter nu är Kevin och det lever jag gärna med :) Underbart! Jag ska visa före och efter bilder, jag lovar ;)

Så nu är det sista 5 arbetsdagarna på Biltema som gäller. Jahopp.. Blir tidiga mornar typ varje dag.. men som sagt så är det sista veckan så det kan jag leva med :P

Men nu ska jag ta en cigg och sen hoppa in i duschen innan jag ska krypa ner under täcket.

Hoppas alla haft en trevlig helg!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer