söndag 28 september 2008

Om du vill bli min fru...

..får du ta mig här och nu :-)

Hemma igen, det var mycket lugnare på jobbet idag än igår. Så idag har det inte varit lika stressigt och jobbigt men däremot så har ryggen värkt som f-n. Har försökt varit ute på golvet så mycket som möjligt under dagen men det har vääärkt fruktansvärt. Fick ett tips från min arbetskamrat Linda om en övning som jag ska testa ikväll, det kanske blir bättre :-) Hade tur och fick skjuts hem idag av Malin eftersom hon ändå skulle till Björn, så var hemma 18.15 istället för 19.20 som igår, vilket var ännu underbart. Så nu har jag hunnit busat med Kevin en stund på kvällen.

Nu sitter jag och väntar på att Anders ska ringa. På fredag kommer han hit och hälsar på :-) Jessica och Henrik ska komma över på middag på fredagkväll så det blir nog en mycket trevlig kväll. Måste komma ihåg att handla tills dess också.. Tacos, mums!

Imorgon är det plugga som gäller hela dagen. Ska försöka göra hela veckans uppgifter imorgon så jag slipper tänka mer på dem sen. Skönt att ha allt gjort :-) Ser fram emot uppgifterna i företagsekonomi, det är så jäkla kul.

Nu ska jag plocka undan efter Kevins kvällsmacka. Han har fått för sig att man kan kasta maten på golvet, hmpf! Skitigt blir det. Var är hunden när man behöver en?

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer