onsdag 17 september 2008

Stjärnorna finns här

Jag tänkte många gånger under gårdagen att jag skulle uppdatera men saken är den att jag behövde vila upp mig efter semestern. Gick på halvfart hela dagen igår och jag är om möjligt ännu tröttare idag eftersom jag satt i telefon till halv 12 i natt. Sedan så ville jag vara med Kevin fram tills han skulle sova, har saknat honom enormt under min semester.

Hur som helst, ska vi komma in på lite roliga detaljer från semestern? hehe. Ja var ska man börja. Redan på Arlanda. Där träffade jag och syrran först S-gänget, i rökrummet faktiskt. Första dagen var ganska lugn annars, resan gick smidigt, när vi kom ner till Skiathos och kommit in på rummet så gick vi direkt till poolen och badade. Kvällen spenderade vi i baren på hotellet, drack sprit och snackade.

Tisdagen minns jag inte riktigt vad vi gjorde, har för mig att vi mest tog det lugnt, badade, solade, drack och hade det gött.
Onsdagen var det mer drag på kan man säga. Först på dagen var vi ner till stranden och njöt. Kvällen blev det mycket sprit som slutade med att vi åkte bil med en full Stratos ner på stan. Då gick jag, syrran, Stratos och Jacob till Crazy Totem Bar och drack ännu mer. Jag var väl nyktras i det sällskapet. Vi tog kortet från förra inlägget, Stratos betalade för det (kom en gammal gubbe med polaroidkamera) och insisterade på att jag skulle behålla kortet sen. Hur natten slutade berättar jag inte här men det var väl helt ok om man säger så.

Torsdagen var lagom seg. Jag drack inget mer men det gjorde syster och deckade sedan på en solstol och jag spenderade hela eftermiddagen med att spela backgammon med Jacob. Kvällen var vi ner till stranden och åt middag (inte för att vi åt så mycket hahaha).
Fredagen var det sol och bad igen. Jag var ner på stranden en stund tillsammans med Jacob eftersom syrran inte hade någon lust.

Sedan kom lördagen. Ojoj.. På kvällen var det Grekisk afton, BBQ. God mat, massor av alkohol och trevligt folk. Vi satt bredvid ett par från Göteborg, Yanis och Li, shit vad kul vi hade. Sedan blev jag FULL. Minns det mesta, men värsta av allt var min motorcykelresa tillsammans med hotellets ägare. Jag var sååå full, han var inte helt nykter, vi åkte utan hjälm och vägarna på Skiathos är inte direkt bra. 140 km/h. Idiotiskt! Men det insåg jag inte förrän efteråt. Som tur var gick det bra men jag gör aldrig om det.
Det blev mycket alkohol den kvällen/natten. Jag stod nog mer bakom baren än framför den. Jag fick blanda drinkar till mig, syster och Stratos. Men sjukt kul var det!

Söndagen mådde man mindre bra. Vaknade av en dryg person så det blev upp tidigt utan mycket sömn. Åt en massa fyllekäk gick sedan och sov en stund på eftermiddagen och när jag vaknade igen så mådde jag ännu sämre. Var nog fortfarande full innan jag sov så den riktiga baksmällan kom då. Det blev en stund i solen, ett dop i poolen och sedan sitta i skuggan och spela backgammon. Somnade vid 22 på kvällen sen var det dax för hemresa igen... snyft!
Men hemresan blev bra i sig, träffade på S-gänget igen som vi inte sett på hela veckan tråkigt nog. Men väl hemma på Arlanda böt vi nummer iaf :)

Den här resan har varit så underbar. Jag och syster har nog aldrig haft så roligt förr. Jag är så glad att vi åkte tillsammans. Och det kommer garanterat bli igen. Jag ska redan börja spara :-) Älskar Grekland. Och ska ni åka till Skiathos så ska ni bo på Galini. Underbar personal. Men nästa år är nog inte Dimitris kvar, det är tråkigt för han var en av de roligaste greker jag träffat. Stratos är nog kvar och det skulle vara kul att träffa honom igen! Jag ska dit igen!

Här följer lite bilder.. De flesta bilderna har jag laddat upp på facebook så vill ni titta får ni gå in där.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer