onsdag 24 september 2008

Vem är han?

Är du en sådan som analyserar allt som någon annan säger eller är du en sån som glömmer bort det efter en liten stund? Man vet aldrig hur den man möter är, om personen i fråga analyserar eller glömmer. Hur många gånger har det hänt dig att du träffat en ny människa och sagt något som du sedan grubblar över typ liknande; "Varför sa jag så? Stupid stupid stupid" och slår handflatorna mot pannan i ett desperat försök att få det att försvinna ur huvudet. En tanke bara.
Igår var Kevin väldigt mammig, han blir mer och mer åt det hållet nu. Igår dög inte ens mormor som alltid har gått bra annars. Men alla ni som är mammor vet hur bra det känns när ens barn verkligen inte vill släppa taget om en, det är en bitterljuv känsla på något sätt. Man vill självklart inte släppa taget, för att känna den där känslan, den kärleken, den vill man aldrig släppa taget om. Oftast måste man släppa taget ändå men en liten stund kan man njuta av att vara den där enda för sitt barn.

Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en dag på stan med mamma. Eller inne i stan ska vi väl inte vara så mycket. Det blir att åka ut till Biltema, Elgiganten osv. för att mamma ska kolla efter en digitalkamera och jag ska in på jobbet och köpa presenning. Måste även passa på att prata lite med Camilla som står i bistron idag, stackarn. I will be there for you!

Kom inte i säng förrän vid 12 i natt.. Men nu är det ännu en dag mindre kvar till nästa fredag och det ser jag fram emot :-) Men som sagt, bubblan spricker väl snart..

Nej lite gossip girl, frukost och sedan duschen.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer