måndag 1 september 2008

Detaljer

Vi går hand i hand längs en gångstig av grus. Han haltar men försöker bita ihop. Han säger att det egentligen inte gör så ont. Jag tittar lite snett upp på hans manliga ansikte och undrar hur det skulle kännas att kyssa hans läppar. Vi går där längs grusvägen, med ån på våran ena sida och parken på den andra. Det är varmt och våra händer blir klibbiga men vi släpper inte taget. Jag känner mig liten när jag går där bredvid honom, han är lång, bredaxlad och maskulin. Jag studerar i smyg hans markerade hakparti och jag får en impuls att dra fingrarna genom hans tjocka hår som han fixat med lite vax. Vi går vidare till hans bil och vi sätter oss för att han ska köra mig hem. Efter någon mil stannar vi för att tanka. Jag går ur bilen för att prata med honom medan han fyller bilen med bensin. Han står lutad med ryggen mot bilen och jag hinner tänka att han är ruskigt sexig innan han tar tag i min arm, drar mig intill honom och ger mig en varm och het kyss. Jag känner hur knäna blir svaga och jag lägger mina armar runt hans hals för att inte falla omkull.

minnen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Har hunnit med lite grann idag.. Har varit och haft körlektion i östhammar och det gick relativt bra, bättre än förra gången iaf. Men jag sa till Jimmy innan att han inte fick vara elak idag och ställa massa komplicerade frågor osv. Jag har iaf beslutat att flytta fram min uppkörning 2 veckor eftersom jag inte kunnat ha alla mina lektioner och dessutom vill jag inte känna mig stressad. Har mycket ändå just nu.

När jag kom hem från östhammar åkte jag direkt upp till skolan för att prata med mina lärare. Skulle bl.a hämta en bok men jag sket i den för jag tror att jag klarar den kursen ändå, inte direkt komplicerat :-P

Nu är jag hemma igen med min sjuka pluttunge. Hoppas han frisknar till så han kan gå till dagis på onsdag för då är det stan och optikern som gäller för mig igen. Innan stan är det tänkt att jag och Peter ska hinna med att simma ett par längder och det vill jag inte missa. Eftersom jag varit sjuk själv nu i 1½ vecka så har det inte blivit nåt av med träningen. Men nu börjar jag känna mig bättre så nu är det snart dax att ta i med hårdhandskarna igen.

Snart tvättstugan också...

Fullt ös!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer