söndag 28 augusti 2011

Yeah!


100000 BESÖKARE nu så jag tänkte passa på att skriva några rader om bloggen.
Dessa besökare är alltså räknade sedan augusti förra året (så det är alltså ca 100000 besökare på ett år).
Detta ger följande (i genomsnitt):
ca 8333 besökare/månad
ca 1917 besökare/vecka
ca 273 besökare/dag

Jag har skrivit 1825 inlägg sedan jag startade bloggen i april 2008, vilket ger (i genomsnitt):
ca 45 inlägg/månad
ca 11 inlägg/vecka
ca 1,5 inlägg/dag

De flesta av mina läsare är från Sverige men jag har även haft läsare från följande länder;
USA
Danmark
Serbien
Finland
Tyskland
Estland
Nederländerna
Filippinerna

Varför bloggar jag?
Jag bloggar först i främst för min egen skull. Jag älskar att skriva och det är så otroligt skönt att skriva av sig ibland, när man känner att känslorna svämmar över så kan det vara bra att få sätta ord på det och bara skicka ut det i internets oändlighet. Sen bloggar jag även för mina nära och kära som finns långt borta, som mamma t.ex. Så att hon kan hänga med vad som händer i mitt och Kevins liv fast hon bor 30 mil bort. Jag skriver även för min egen skull, så att jag kan gå tillbaka och se vad som hänt i mitt och Kevins liv. Det blir som en digital dagbok som är lätt att bläddra igenom. Jag tycker även att det ibland kan vara bra att kunna gå tillbaka och minnas vissa känslor man genomgått, för att lättare kunna gå vidare, framåt i livet.

Bloggpaus?
Jag har tagit någon kort bloggpaus sedan jag först började blogga, men jag återkom ganska snabbt igen. Jag kommer nog aldrig kunna sluta blogga. Det är helt enkelt ett underbart sätt att få skriva av sig på.

För er?
Senaste tiden har bloggen varit ganska vardagsinriktad, vilket den alltid kommer vara mer eller mindre. Men jag ska försöka fylla den mer med mina största intressen; fotografering och inredning. Jag tror det kan vara mer intressant för er ;-)

That's it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer