torsdag 18 december 2008

Han är det finaste jag har

min lilla älskling med nallen han fick av Anders.
Det är nya bästa kompisen nu, han vill ha med den hela tiden :-)

Plutten kräktes tidigare idag när han satt i mitt knä och jag kände paniken komma.. Det var fruktansvärt jobbigt. Men efter 10 minuter var han pigg och kry igen.. väldigt mysko. Det verkar inte vara någon magsjuka på honom utan det berodde nog mer på allt det söta han fick i sig idag. Plättar med grädde och sylt till lunch och sedan risifrutti till mellis. För han mådde bra hela kvällen sen och somnade gott vid 8 efter ha ätit digestive kex (utan socker) och en banan. Men för säkerhets skull ringde jag in förstärkning inför morgondagen för min emetefobi gör det svårt att slappna av och jag behöver min sömn.
Mamma har varit en klippa idag och hjälpt mig med Kevin.
Älskar dig mamma, tack för att du finns!

Nu väntar jag på att Anders ska ringa upp och prata lite.. sedan ska jag krypa ner på soffan och sova. Jag lånar ut min säng inatt med glädje. Tack Christer för att du ställer upp!

Imorgon ska jag ha lite egen-tid tänkte jag. Kanske åka in till Uppsala och fönstershoppa lite. Bara vara själv lite grann, jag tror jag behöver det.

Får se om det blir något jobb i helgen. Mår jag inte bättre imorgon så blir det nog svårt att åka till jobbet (eller stan imorgon för den delen) och köra de passen... Vi får helt enkelt se hur det blir. Mitt välmående går före pengarna i det läget.

Godnatt!

Uppdatering: Jag fick VG i Administration-kursen.
Åh vad skönt det känns. Det kändes som det gick åt helskotta på provet men tydligen gick det bättre än vad jag trodde. Underbart! Nu väntar jag bara resultat på företagsekonomin :-) (håller tummarna).

/jonna

1 kommentar:

Kommentarer