tisdag 9 december 2008

Magknip!!

Åh vad ont i magen jag har. Det gör sååå ont. Vaknade 6 imorse och tänkte "jaha nu är det den tiden i månaden" men kom sedan på att det är det inte alls det.. Så vet inte alls varför jag har så sjukt ont i magen. Det var lite kämpigt att kliva upp med plutten imorse, men satte honom i badet så jag kunde ta en brus-alvedon i lugn och ro. Sedan iväg till dagis och det var tänkt att vi skulle ha målsamtal idag men vi sköt på det då en av dagisfröknarna var hemma. Blir nästa torsdag istället och det funkar ju lika bra det :-) Jag tackade och tog emot för jag ville helst bara hem och vila lite för min mage. Så när jag kom hem kröp jag ner under täcket i soffan och vilade en timme, sedan kändes det lite bättre men det gör fortfarande fruktansvärt ont. Får se om det släpper under dagen.

Ska skriva ett prov nu idag, min lärare mailade mig provet igår med missade filen jag behöver för att göra klart provet. Har förgäves försökt på tag på honom... Deadline är kl.16 idag så det känns som det kan bli lite kämpigt faktiskt om jag inte får den där filen snart.

Nästa måndag blir det ett enda stort prov i fekB, va roligt att tenta av hela kursen på ett enda prov (nej, det var det vi absolut inte ville göra). Men men, bara bita ihop och hoppas att allt funkar bättre till vårterminen.

Men nu ska jag försöka äta något sedan sätta igång med allt annat plugg jag måste få gjort.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer