söndag 14 december 2008

Söndag redan...

Har haft en mysig morgon idag. När Kevin vaknade vid 7 så fick han krypa ner i sängen hos oss så somnade vi alla om och sov till halv 10 :-) Händer inte så ofta att Kevin somnar om, men det var behövligt med en sovmorgon kan jag lova. Så nu känner man sig pigg och allert för en gångs skull en söndag.

Idag blir det lugnt. Vi ska bara vara hemma och inte göra något speciellt alls. Packa ner alla grejer som Anders ska ta med upp bara, äta lite gott och bara mysa. Det är en sån dag idag. Imorgon åker ju gubben min hem igen sen får jag inte se honom på 1½ vecka igen. Men sen när jag och plutten kommer upp blir vi som sagt kvar tills 10 januari, det ska bli riktigt härligt.

Nu står Anders och fixar i ordning köttet som vi ska äta till middag. Fläskfilé, marinerad i BBQ-såsen (godast av alla marinader) med potatisgratäng. Åh vad gott det är!

Jag är riktigt nervös inför provet imorgon då vi inte hunnit gå igenom allt som ska komma på provet. Är fortfarande inte säker på periodiseringar och löner men ska nog sätta mig en stund med det ikväll när Kevin somnat.

Men nu ska jag nog ta och hoppa i duschen.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer