tisdag 16 december 2008

Inredning!!


Åh vad jag älskar inredning. Det är så himla kul att sitta och planera, rita upp och fundera över saker man kan göra. Igår kväll spenderade jag en stund med att sitta och skissa, fick en sån jäkla bra idé. Men frågan är om den går att genomföra i nya lägenheten sen... Kan bli lite svårt, men jag har iofs all tillit till min alldeles egna snickare där hemma, min egna Matthias :-) Det skulle bli sååå ruskigt snyggt, praktiskt och alldeles eget för den delen. Brainstorm ibland som kan bli något bra helt enkelt. Det är såå kul.

Sitter och väntar på Emelie just nu. Sen ska vi iväg och plugga. Imorgon är det administrationsprov och på fredag ska jag skriva affärsjuridiken. Ni kanske undrar hur det gick för mig igår på fekB-provet? Ja vi fick bara skriva en del då det blev problem med datorerna (den andra delen ska vi skriva hemma). Jag är ganska säker på att jag klarade G på del1 men mer än så var det nog inte tyvärr. Hade glömt massor kände jag när jag satt där, tappade de lättaste sakerna. Som t.ex. en fråga var "Vad är likvida medel?" och där satt jag som ett frågetecken. Jag sa till mig själv om och om igen; "Vad fan är likvida medel???" "Jonna, din idiot, vad är likvida medel???". Daaah! Pengar så klart... men jag kom inte på det när jag satt där utan 2 minuter efter att jag lämnat in provet så dök det upp en glödlampa ovanför mitt huvud. Grattis tänkte jag då, idioten kunde inte kommit på det för 2 minuter sen?? Men som sagt, ett G har jag nog skrapat ihop.

Sen pratade jag med "chefen", vem det nu är som är chef där, om skolan nu till våren. Mina problem verkar lösa sig väldigt bra hela tiden, jag är väldigt förvånad att allt går så smärtfritt som det gör när det kommer till problemen (peppar peppar ta i trä). Kan bara hoppas att det inte dyker upp några större problem nu under vårkanten.

Men nu ska jag göra mig i ordning så jag är klar när Emelie kommer.

ett kort på månen som älsklingen knäppte i söndagskväll


/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer