söndag 28 december 2008

Härligt

Idag har fötterna fått slitit kan jag lova. Vi har spenderat hela dagen i Birsta med att shoppa, eller så mycket shoppande blev det väl inte kanske. Var upp till mormors grav och tände ett ljus innan vi åkte hem också. Sedan blev det tacos till middag, ruskigt gott som vanligt. Efter det tog vi oss en långpromenad och det gör verkligen gott. Kevin mår verkligen bra av det, han blir så mycket gladare när vi tar en promenad efter maten så nu blir det en rutin i fortsättningen.

Ikväll när Kevin har somnat ska jag, Anders och Jennifer spela Wii när Anders äntligen fått det att fungera med tv'n. Sen ska jag och Anders ha en myskväll, behövligt kan jag lova.

Jag är lyckligare nu än på väldigt länge. Allt fungerar så förvånansvärt bra, mycket bättre än förväntat. Allt bara klaffar och det är underbart. Det kommer bli toppen med flytten sen, men som sagt blir det inte än på ett par månader.

Evamy frågade om vi skulle flytta till något nytt och svaret på det är ja. Vi ska flytta till en större lägenhet i huset bredvid huset som Anders bor i nu, så det blir ingen lång flytt för honom, dock desto längre för mig :-P Men det ska som sagt bara bli skönt att komma från Gimo och börja på ny kula.

Imorgon ska vi ut och åka pulka och snowracer, då blir nog ungarna glada. Kul för oss också att få bejaka sitt barn-jag :-)

Go'kväll

/jonna

1 kommentar:

  1. Ja det blir inte så lång flytt för honom men det är ju skönt att ni får flytta in i "er" lägenhet istället för att du flyttar in i "hans" . Skönt för dig att slippa Gimo med, finns inte mycket där att göra direkt!

    SvaraRadera

Kommentarer