söndag 8 november 2009

Bättre sent än aldrig

Timmarna har bara rusat iväg och tanken var att jag skulle uppdaterat för längesen men eftersom vi håller på att vänja Kevin att sova utan ena sidan på spjälsängen tog det ett tag innan han somnade idag. Han tycker självklart att det är jätteroligt att kliva upp :) Men strax efter åtta slog han igen sina blå och nu sover han mysigt i sin säng utan problem (peppar peppar).

Bilder på hallen har jag faktiskt att bjuda på. Ni kan gå in här så finns alla bilder där. Det är lättare att ladda upp dem på styleroom än att ladda upp dem en och en här i bloggen.


Uppdatering på projektet.
Ja vad ska jag säga. Jag har som sagt varit i en svacka men jag känner att det är på väg att vända igen. Just nu är det dumt att skriva om motivation eftersom jag är skittrött och bara vill krypa ner under täcket och sova. Men imorgon blir det morgonpromenad med Kevin innan förskolan. Måndagar är i stort sett enda dagen jag hinner med det, iaf med Kevin. Ska jag ta morgonpromenad annars måste jag kliva upp vid 5, kanske tidigare ändå beroende på hur mycket som måste hinnas med innan vi åker hemifrån.

Jag ställde mig på vågen idag och förberedde mig på ett tråkigt besked, men icke. Den stod på minus 1 kg. Det kändes bra, mycket bra. Motivationen kom direkt när jag såg det. Precis vad jag behövde för att orka ta nya tag nu.

Simma lugnt! Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och försöka slita min sambo från sin dator :-P

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer