måndag 2 november 2009

Vardag igen


Igår var det något fel med blogspot (eller min dator) så det gick inte att ladda upp några bilder. Så lägger upp lite idag istället :)

Dagen har jag spenderat med näsan begravd i olika böcker.. fick en sådan fruktansvärd huvudvärk fram mot eftermiddagen så då städade jag lite istället.
Imorgon bär det av till skolan. Jag ska träffa Anso kl.9 för att bolla lite idéer på svenskauppgiften och historiauppgiften. Det behövs.. Historian hade jag fått helt om bakfoten iaf. Trodde den skulle lämnas in nästa fredag men det var tydligen nu på fredag så då vart det helt plötsligt ännu stressigare än vad det redan var. Blä!

På torsdag ska jag skriva matematikprov är det tänkt. Skulle ha skrivit det för längesen men tiden har inte räckt till. Har satsat hårdast på historian och svenskan den här terminen, men matematik ska jag klara, så enkelt är det!

Nu ska jag krypa upp på soffan med skrutten som sitter och tittar på Rory Racerbil :)

Projektet:
Efter en "slappar" vecka stod vågen på +0,5 kg. Inte så farligt men dock ändå åt fel håll. Blev en morgonpromenad imorse när jag tog Kevin till förskolan och en promenad när jag hämtade honom på eftermiddagen. Vi stannade även till i lekparken och gjorde av med lite energi innan vi gick hem och började med maten.

När det gäller en annan del av projektet så har jag idag hört av mig till bemanningsföretaget som jag är inskriven på och kollat hur det ligger till hos dem. Just nu var det lugnt men jag funderar på att möjligtvis ta en praktikplats till våren beroende på vad det är för studier jag ska utföra under vårterminen. Blir det skrivarkursen tror jag att det skulle vara riktigt skönt att komma ut lite grann eftersom jag då kommer att studera på distans och spendera all pluggtid hemma (eller på ett fik i stan). Blir det komvux i stan så träffar man iaf lite folk i skolan och då blir det kanske svårt att hinna med en praktikplats samtidigt. Men det återstår att se :) Väntar otåligt på ett beslut om skrivarkursen.




ps. Jag får ju inte glömma bort att gratta min kusin Jeanette som fyller 20 år idag. Stort grattis lilla gumman. Hoppas du får en toppen dag!

go'kväll
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer