fredag 20 november 2009

Thank god..

... it's Friday!

kevin, 3 månader gammal, sover i min famn :)

Helg, åh underbara helg! Vad jag har längtat efter den här dagen. Inte för att jag kommer stoppa undan skolböckerna och bara slappa utan för att jag får stanna hemma och plugga. Det är skönt ibland, speciellt idag när jag inte mår någe bra.

Igår kväll somnade jag på soffan strax efter sju med Kevin nerkrupen bredvid mig under filten. Det var så mysigt :) När jag orkade släpa mig till sängen kände jag i hela kroppen att jag hade feber. Min sambo klagade på mig imorse att jag hade stökat i sängen hela natten, men det är svårt att sova när man ibland fryser ibland svettas osv. Imorse kände jag mig lite piggare men är inte hundra så idag stannar jag hemma och pluggar istället.

Veckans måsten är i stort sett avklarade. Jag har skrivit NP i SvB, jag har skrivit prov3 i MaB och prov2 i EngB. Sköööönt! Jag har bara fått resultaten från MaB-provet och det gick hyffsat.
Fakta och förståelse: VG
Resonemang: MVG
Matematiskt språk: MVG
Så det är väl helt okej ändå. Får se hur det går på sista provet och på nationella. Går de proven riktigt bra kanske jag kan få ett MVG :) Det skulle ju vara kul att nu när jag äntligen avslutar hela kursen så gör jag det med högsta betyg.

Nästa vecka ska jag försöka hinna med att skriva prov3 i EngB och sedan har jag prov i modernism i Svenskan, något som jag inte ens har börjat titta på ännu :/ Stressigt är det men jag ska fan klara av det. Så enkelt är det!

Mycket skolsnack blir det nu, det är för att det är i stort sett bara skolan som tar upp min tid förrutom familjen. Men snart är det jullov :) Underbart, såååå underbart. Jag ser fram emot att få åka hem över jul och umgås med vänner och familj. Vi kommer vara i Gimo med omnejd i hela 4-5 dagar. Gu' vad kul det ska bli!!

En dusch väntar nu, sedan ska jag plocka upp Sv-böckerna.
Trevlig helg!
jonna

1 kommentar:

  1. Ja visst var det på tiden?! Han kör upp på onsdag :) Kommer gå galant! Jo, det närmar sig nu. 7 veckor kvar till BF :) Är såå spännande! Vill ha det klart nu, börjar bli lite kämpigt att röra sig ;) Ses väl i jul då! Vi ska nog fira hos Inger som det verkar. Inget bestämt än dock..

    SvaraRadera

Kommentarer