fredag 27 november 2009

Egentligen..

.. så har jag verkligen inte tid att sitta här men vafan, har ju knappt hunnit uppdatera alls den senaste tiden. Känns tråkigt att all ens tid och energi går till skolan just nu. Jag ser verkligen fram emot jullovet som jag kommer ha i ca 4 veckors tid :) Då ska jag passa på att busa med min lilla knärt, fixa saker här hemma som har fått vänta pga tidsbrist, jag ska sova länge, jag ska titta på tv (har knappt hunnit med det senaste tiden), jag ska läsa böcker bara för att det är kul, jag ska ha långa telefonsamtal med mina finaste vänner, jag ska sortera, organisera och ordna (love it!), sist men inte minst så ska jag passa på att skämma bort min sambo lite :)

Det är verkligen slutspurt nu i skolan, några av mina klasskamrater som ska söka till hs har redan fått ut sina betyg.. det skrämde mig kan jag lova. Fick iaf reda på att jag var Godkänd på senaste eng-provet. Skönt! Min "att-göra-lista" har förändrats lite sen sist;

- Nationellt prov i EngB (listening, speaking) den 30 november
- Nationellt prov i EngB (writing) den 4 december
- Uppgift 2 i Historia, inlämning den 4 december
- Inlämning av projektarbete i EngB, den 7 december
- Prov 4 i MaB, den 7 december
- Test 3 i EngB, den 10 december
- Inlämning av två roman-arbeten i EngB, den 11 december
- Inlämnings av fördjupningsarb. i SvB, den 10 december
- Uppgift 3 i Historia, inlämning den 11 december
- Nationellt prov i MaB, den 14 december

Två veckor tills allt detta ska vara klart. SHIT! Den här barnfria helgen kommer bestå av studier, studier och studier. Tack och lov att jag inte har några lektioner nästa vecka utöver nationellaproven i engelska. För det blir att sitta hemma och vrålplugga hela veckan. Hoppas förbövelen att Kevin håller sig frisk i två veckor framöver nu. Anders har dessutom uppkörning för C-kortet den 7 december. Det kommer han säkert att fixa, men lite nervös är man ju :)

Nej nu ska jag börja göra mig i ordning för när Anders kommer hem ska vi hämta Kevin på förskolan sedan bär det av till Hassela för att möta upp Jessica och Henrik. Kevin ska nämligen spendera helgen där och han har en rolig helg att se fram emot. Bland annat ska han få gå och bada imorgon och på söndag förmiddag ska han få rida :) Inte illa det inte. Han kommer ha så roligt och moster "Kiki" och morbror Henrik är ju bäst.

Hoppas alla får en trevlig helg, det tänker jag ha trots en massa massa plugg :)


tänk vilken glädje! :)

(Bli inte chockade nu, denna bild är från den 18 september 2006)

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer