måndag 30 november 2009

Vecka 49.. shit!

Hela den här veckan kommer jag spendera hemma för att plugga. Jag har inga, absolut inga lektioner den här veckan som jag måste gå på = sköööönt! Dock har jag massor att göra så tiden är planlagd. Men jag ska försöka att hinna med att baka pepparkakor med Kevin iaf :) Kanske redan i eftermiddag om vi orkar med det.

Det är bara 3 veckor kvar till jul nu. Hur i helvete ska jag hinna med mig? Har dessutom hittat ett jobb som jag ska söka till så jag ska försöka få mig tid till att åka dit och lämna in mitt cv. Det är ett jobb som jag tror skulle passa mig alldeles utmärkt :) Eller jag vet att jag passar ;) hoppas bara chefen inser det också, hehe.

Snart är det här året över och vi går in i 2010. Paniken börjar komma.. Det är så mycket jag vill hinna med och planerna inför nästa år är mååånga. Men vad som än sker så SKA jag och Anders åka utomlands nästa år, så enkelt är det. Det blir nog att åka till Grekland, för att fira att det var så vi träffades första gången. Resan lär ju utgå från Arlanda, så en cigg i rökrummet måste det bara bli, oavsett om vi slutat röka eller inte :-P Vem vet vad som mer sker om ett år eller så.. det återstår ju att se iaf.


det är härligt att ha sin skrutt hemma igen :)

Jag längtar dessutom till sommaren 2011. Ja jag vet att det är låååångt dit, men det är något alldeles speciellt som händer den sommaren. Men redan nästa sommar händer det något alldeles speciellt, så jag får väl längta dit först och främst :) Gu' vad härligt det är med allt underbart som ligger framför en. Man blir så glad när man tänker på det.

Nu ska jag sätta igång med slutuppgiften i SvB. Det är en stor uppgift så jag måste verkligen ta mig tid till den redan nu.

Trevlig Måndag!

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer