måndag 9 november 2009

Jag vill...

... gå skrivarkursen till våren. Men det kommer jag inte att få. Idag damp brevet ner i brevlådan. Först vågade jag inte öppna det, jag tänkte att jag skulle vänta tills Anders kom hem, men nyfiken som jag är rev jag upp det tillsist. Brevet började med "Tyvärr....". SKIT! Motivationen för studierna föll i botten, jag lyckades trots detta ta mig igenom tio sidor i matematikboken som tur var annars hade hela dagen varit till spillo.

Innan brevet kom hade jag dock skrivit ut historiauppgiften så den ska jag lämna in imorgon när vi har seminarie.Hur som helst, det får bli en till termin på komvux sedan ska jag antagligen söka till en utbildning på universitetet. Känner mig inte sugen att plugga just nu men eftersom man har en familj att försörja kan jag inte direkt ta mig pick och pack för att dra iväg ett halvår till asien.

Men jag vill så mycket annat förrutom skrivandet. Jag har massa drömmar som jag vill uppnå, jag vet bara inte vilken jag ska satsa på ännu. Jag trodde skrivandet var spikat, att jag skulle få ge det en chans. Men det var inte meningen att det skulle bli så nu. Kanske är jag inte redo ännu. Vem vet? Jag vet bara att jag måste släppa den tanken för tillfället och istället satsa på något annat.

Tankarna om en praktikplats finns kvar. Jag vet bara inte hur jag ska få det att fungera med heltidsstudier samtidigt. Jag vet hur lite tid jag har den här terminen och till våren ska jag läsa 50 poäng till utöver de poängen jag läser nu. Det återstår att se. Jag håller sinnena öppna för möjligheter. Man vet aldrig vad som kan dyka upp i horisonten ;) Måste försöka hålla sig positiv och inte gräva ner sig allt för mycket i nederlagen.

Man ska vara glad för det man har. Lev livet som om varje dag var din sista.

Saker jag vill i framtiden:
- en dag vill jag gifta mig i Galtströms kapell med min underbara sambo
- en dag vill jag ha en lillasyster/lillebror till Kevin
- en dag vill jag ha ett arbete som jag är glad att gå till varje dag
- en dag vill jag köpa hus med Anders och förverkliga våra drömmar
- en dag vill jag....

Nu sängen.


go'natt
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer