torsdag 6 maj 2010

Ett par ord...

.. innan jag lägger ifrån mig datorn och drar täcket över mig. Helt slut är jag. Vilken dag! Vi har hållt tempot uppe hela dagen vilket gjort att man inte direkt känt att man varit trött. Nu däremot, när jag la mig ner i sängen, kom det som en riktig käftsmäll :P haha.

Men trots lite motgångar har vi dock ändå lyckats hinna med det mesta vi skulle göra. Skönt!

Däremot kommer det bli lite jobbigt under morgondagen för som det ser ut nu kommer lilleman att vara hemma. Han har nämligen fått vätskefyllda små röda prickat på benen, ryggen, magen och ansiktet; Vattkoppor! På sin födelsedag av alla dagar. Men det ska bli skönt att få det överstökat. Mammas prickekorv :)

Jag har dock ganska höga förhoppningar om att hinna med mig imorgon ändå eftersom jag kommer ha en sambo som tillgång någon gång efter kl.10. Han går nämligen ut på sitt första nattpass nu ikväll. Vilket innebär att han kommer hem vid 4-tiden imorgon bitti. Så efter lite sömn kan han sedan underhålla Kevin medan jag bakar cupcakes bland annat :)

På tal om Anders jobb. Jag måste få skryta lite för jag är så stolt över honom. För ca.2 månader sedan, när han precis blivit klar med sin yrkesförarutbildning, fick han praktik. Två dagar in på praktiken blev han erbjuden en fast tjänst och nu, 2 månader senare har han blivit förman för nattkörningarna. Inte illa pinkat tycker jag. Men sen är han en jävligt duktig arbetare också och det kan ingen ta ifrån honom. Han är värd alla medgångar i sitt arbete med tanke på hur mycket tid och energi han lägger ned på det.
Så där ja, nu har jag fått skryta lite om min sambo :)

Nu tänker jag inte skriva nå mer strunt utan krypa ner under täcket och läsa lite. Istället för en sambo att mysa med inatt får jag ta min underbara lilla hund istället. Så jag slipper iaf vara helt själv.. sedan kommer säkert den där lilla prickekorven och kryper ner någon gång under natten. Mys!


Godnatt på er!
Imorgon kommer lite bilder på go'saker så som cupcakes och tårta.
Dock tänker jag inte ät något utan bara "smaka" med ögonen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer