torsdag 13 maj 2010

Om en månad

Igår var det precis en månad till öppningen av min butik. Det börjar bli knappt om tid. Samtidigt som jag försöker starta upp mitt företag, göra i ordning i butiken, fixa med alla papper så håller jag på att plugga. Den här veckan har inte direkt varit till någon fördel när jag varit tvungen att vara hemma med Kevin i en vecka. Har bara hunnit gjort ett par timmar nere i butiken, men som tur är verkar det rulla på ganska smidigt där nere.

Idag hoppas jag att jag hinner göra 4-5 timmar där så fort som Anders har vaknat. I helgen ska det byggas kassabänk och jag ska måla loggan :) Kul! Vi ska även ta en sväng till Ikea igen och köpa lite fler hyllor + en sväng in på Rusta för att titta på tapeter. Jag kom fram till att det blir ganska kallt och tråkigt med bara vitt så ska liva upp lite med en mörk tapet på någon vägg.

Ungarna är verkligen vilda nu! Det märks att Kevin är kry nu och han behöver verkligen gå tillbaka till förskolan snart för att göra av med sin energi. På måndag så... :)

Ikväll återkommer jag med lite fler bilder från butiken. Sist glömde jag sätta in minneskortet i kameran så det gick inte så bra att knäppa kort då :-P

På återseende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer