måndag 3 maj 2010

Som om det inte var nog!

Som det som hände igår inte var nog så har det brunnit vid min lokal :'( Tydligen så gick det hela ganska smidigt men jag måste dit och se så det inte luktar en massa rök i lokalen. Förhoppningsvis får jag nycklarna idag. Ska ringa fastighetsägaren lite senare för jag ska ändå in till stan idag mitt på dagen.

För övrigt ska jag idag antagligen lägga min första order hos leverantörerna. Spännande!! Jag vet på ett ungefär vad det är för produkter jag vill beställa hem till butiken. Man känner sig som ett barn som letar julklappar när man bläddrar i alla kataloger :) Åh det ska bli så roligt att få hem alla grejer till lokalen sen. Antagligen ska jag börja stöka på där nere i helgen som kommer, det beror lite på hur tiden räcker till. Jag har som sagt fortfarande en uppsats som inte är klar.

På tal om skolan ska jag spendera hela förmiddagen där imorgon. Jag har ett seminarie + ett rapport-samtal som ska göras i Historia B. Sedan ska jag passa på att leta lite mer litteratur till mitt arbete.

Nu är det dags att klä på mig och lilleman och knalla iväg till förskolan. Han längtar efter sina kompisar nu efter helgen :)

Jag hoppas på att den här veckan blir bra för oss alla.
Vi behöver lite extra solljus i våra hjärtan just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer