onsdag 19 maj 2010

Kassabänken del.2


Nu är kassabänken färdigmålad. Skööönt! Jag fixade det sista idag medan jag väntade på att Janne från DHL skulle komma med Cult design-leveransen. Så härligt att vara klar med den iaf. Nu ska det bara på med en bänkskiva ovanpå som Anders ska fixa.¨
Jag är nöjd med resultatet. Det känns kul att ha en kassabänk med sig egna logga på :)

Cult-leveransen som kom idag var inte så rolig. Eller jo klart det var roligt för man känner sig som ett barn på julafton MEN TRO MIG: man blir faktiskt trött på att öppna paket efter ett tag. Nu minns jag inte exakt hur många kartonger som jag öppnade idag men det var väl ca. 25 stycken eller något sånt. Sen ska man räkna allting så att det stämmer och så vill man självklart ta upp massa grejer för att titta, känna, testa lite olika expo-möjligheter osv.

Efter ha spenderat ca 6½ timme i butiken idag fick jag nog, hoppade upp på mitt nya färdmedel och åkte hem. Sedan bar det av till Birsta IGEN (jag börjar faktiskt bli lite trött på att åka dit nu) för att inhandla ett batteri till mopeden (mitt nya färdmedel alltså), lite grejer från rusta och lite grejer från Ikea bland annat.

Väl hemma satte jag mig i soffan och tänkte spendera resten av kvällen där när jag kom på att vi hade bokat tvättstugan så det var bara att knalla ner dit och slänga in en tvätt. Har fortfarande inte kunnat gått ner för att hänga upp den eftersom en viss liten kille aldrig vill somna någon gång! Nu är det iaf slut med att sova middag för den här lilla gossen. Tredje dagen i rad som han inte somnat före kl.22.

Nu blabblar jag bara. Skittrött är jag! Men ska som sagt hinna med att hänga upp tvätten innan det blir sängen.

Imorgon bär det av direkt ner till butiken när jag vaknat och ätit frukost. Sedan hem för att plugga ett par timmar. På fredag är det muntlig presentation i kommunikationen. Hela helgen ska jag även sitta begravd med huvudet i böckerna. Har 8 uppgifter kvar att göra innan jag är klar med skolan för den här gången (förhoppningsvis för alltid!!).

Hoppas alla haft en lika varm och skön onsdag som mig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer