fredag 28 maj 2010

Ikea, Frisco och äntligen bänkskiva.

Ja rubriken säger det mesta.
Efter sista kommunikationslektionen idag åkte jag med min klasskamrat Malin ut på Birsta för att påbörja handligen. Strax innan jag var klar ringde jag Anders så han fick plocka upp mig och stuva bilen full av saker till butiken. Känns som jag varit på Ikea varje dag senaste tiden för hela tiden kommer man på nya saker som behövs..

En bänkskiva till kassadisken blev också inhandlad på Ikea så jag hoppas att min kära sambo hinner fixa den på söndag eller början av nästa vecka. Skönt att få det gjort :)

Innan vi åkte hem från Birsta blev det även en tur in på Bauhaus för att köpa 3 liter gråfärg som ska få pryda två av väggarna i butiken (för att bryta av lite). Det blir nog toppen det. Samma färger återkommer i loggan, kassadisken och väggarna i butiken.
Nu ska vi strax äta hemmalagade friscoburgare (skitgott!!) och sedan blir det fredagsmys för hela slanten. Eller iaf till runt 21-tiden när Anders åker iväg för att jobba igen. Men jag får mysa med mig själv istället då. Jennifer åker ju till mamma sin ikväll och Kevin är jättetrött redan nu så han lär nog somna strax efter middagen.

Ja det var lite onödigt vetande om min dag. Imorgon är det storstädning här hemma på Tunavägen. Hyresvärden ska bjuda på grillade hamburgare och dryck :)

Nu ska jag sluta babbla på och passa på att umgås lite med min älskling som jag knappt hinner träffa nu mera.

på bilden ser ni mig och min syster :) (saknar dig sizz)

Hoppas ni alla har en mycket trevlig fredagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer