söndag 2 maj 2010

Fix och don - söndag


Idag blir det att fixa och dona på balkongen :) Men först av allt en snabb tripp till Ikea för att köpa några hyllplan, krokar och små bord. Sedan blir det hem för att fixa balkongen hela dagen ;) Snyggt kommer det förhoppningsvis bli :-P

Gårdagskvällen var väl kanske inte riktigt vad vi hade räknat med. Grannarna vägg i vägg höll på att bråka och karln slogs med en annan granne. Full kalabalik var det och det dunkade bra i väggarna här hemma. Till sist fick vi nog och ringde polisen, som för övrigt redan hade varit där och hälsat på under dagen. Varför kunde de inte bara ha tagit med sig gubben på en gång så hade det inte behövt bli så här. Det känns som om det inte är första gången polisen hälsat på dem. Nu hoppas jag på att de flyttar härifrån snart så det kan bli lite lugnt och skönt som det har varit det senaste året. Man har ju faktiskt barn att tänka på i första hand!

Men nu ska jag inte bry mig mer i det. Dags att göra i ordning frukost och komma iväg strax. Idag blir det ingen morgonpromenad för söndagar är min VILODAG! Underbart.
Återkommer senare med bilder från balkongen :)

Trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer