onsdag 5 maj 2010

Utmaningen!


Så kul, nu är jag inte längre ensam i min "biggest loser"-utmaning. Gulliga Jenny har också hoppat på, vilket är jättekul för då kan man peppa varandra till ett bättre resultat.

Jag kom på, efter att ha läst Jennys blogg om en annan utmaning, att det skulle vara roligt med någon slags "morot" att kämpa för. Då kom jag på att varför inte ha en "vinst" från min blivande butik. Vad tror ni om det? Helst ska det iaf vara tvåsiffrigt med utmanare innan jag lottar ut en vinst ;) Så kom igen nu och hoppa på utmaningen och var med och tävla om en fin inredningspryl från min butik!

Jag ska även förklara lite närmare vad utmaningen går ut på, nämligen;
Att under 8 veckor (fram till den 25 juni, midsommarafton) lägga om sina dåliga vanor. Det är olika för oss alla men exempel på detta kan vara; sluta äta godis och dricka läsk, börja äta frukost, sluta röka, motionera regelbundet osv. Helt enkelt ändra på saker i våra liv som våra kroppar kommer må bättre av när den här utmaningstiden har passerat. Förhoppningsvis kan vi fortsätta med våra förbättrade vanor även efter midsommar.

Så kom igen! Ta tag i dina dåliga vanor och var samtidigt med och tävla om en fin inredningsgrej från min butik! Skriv i kommentarfältet om du vill vara med och tävla och berätta även om vad du tänkt förändra under denna tid fram till midsommarafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer