fredag 21 maj 2010

Min dröm!

Layout på affischerna jag beställde idag.



Min dröm om att ha en butik har funnits i mitt liv vääääldigt länge. Jag trodde dock aldrig att jag skulle få en chans att förverkliga den drömmen. Men nu är det såå nära... närmare bestämt 3 veckor kvar till jag slår upp dörrarna. Det är så spännande!

Jag har som sagt inte bara min dröm att koncentrera mig på just nu utan även skolan. Det är mycket kvar innan terminen är slut så jag försöker planera upp min tid så att jag ska hinna. Nu i helgen tänkte jag lägga tid på butiken (eftersom det är så svårt att få lugn och ro med alla hemma) men på måndag och resten av nästa vecka ska 90 % av tiden läggas på studierna. Det ska bli sååå skönt att äntligen bli klar!

Nu ska jag strax göra i ordning lilleman för sängen och sedan ska jag och bonusdottern ha en myskväll i soffan med lite ostbricka. Anders har tagit på sig ännu ett extrapass. Tredje veckan i sträck som han kört 6 nätter av 7. Men imorgon kväll får jag äntligen ha min älskling hemma, det längtar jag efter :)

Hoppas alla har en trevlig fredagskväll.
Imorgon blir det grillning med grannarna :) Skoj!

ps. Jag har kommit av mig med det här med Biggest Loser, men jag har dock gått ner 1,5 kg sedan i måndags. Det enda är att jag inte har småätit något och försökt låtit bli allt för mycket kolhydrater. Ibland krävs det inte så mycket mer än så :)

1 kommentar:

  1. Grattis!! Vad härligt allt låter =)
    Hade tänkt att åka ner till öppningen av butiken den 12:e, men precis den dagen så har min svägerska ordnat med födelsedagsfest. Men jag har pratat med en kompis och med mamma om att vi ska åka ner snart. Kram!!

    SvaraRadera

Kommentarer