måndag 12 juli 2010

Måndag & väntan

världens finaste


Idag väntar jag bara på att få komma hem. Jag längtar nämligen hem till efter att lilleman har somnat och jag ska ut på en lååååång promenad innan Anders åker till jobbet.
Det har nämligen stått väldigt stilla på vågen den senaste veckan. Måste ju erkänna att jag inte gjort så mycket för att den ska gå ner några siffror heller.. men det är bara att ta nya tag och jag känner mig väldigt motiverad till detta just nu och då vill jag passa på :)
Jag tänkte ta cykeln ner till jobbet idag men så kom jag på att jag måste byta ett däck först :/ Sen kan jag ju inte rekomendera att ha en "Singelspeed" (från Biltema) när man bor i Norrland. Det är alldeles för mycket backar här för att ha en cykel utan växlar. I Uppsala funkar den klockrent och jag är väldigt nöjd med min cykel men som sagt.. den är inte bra här uppe i landet.

Nu ska jag ta och knalla bort till Ica och inhandla lite mellis att ha här på jobbet. Jag tänkte inte köpa med någon lunch eftersom det var någon som lovade att bjuda på det idag (C, kommer du ihåg det eller var du för full? hehe).

Helgen har varit underbar. I lördags blev det silltallrik ute på gården tillsammans med grannarna. Sedan på kvällen blev det lite öl för gubbarna men jag höll mig nykter denna gång :P Det räckte för mig förra helgen, haha. Behöver ju inte överdriva ;)
Igår var det segt hos många hemma på gatan, så på eftermiddagen åkte jag, Anders och Kevin iväg och badade i Västanå tillsammans med Fredrik och Annie. Det var riktigt skönt i vattnet och Kevin var väldigt nöjd med att få bada.

Så vad står på agendan denna vecka då? Jo jag ska fixa i ordning de två lastpallarna som Anders och Christer fixade hit i fredags. De ska slipas och målas vita. Jag har nog inte färg så det räcker för två strykningar på båda så det måste inhandlas färg också. Sen ska jag så klart sy något också ;) Har bara inte bestämt vad ännu. Något tips? :)

Dags för Ica nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer