lördag 24 juli 2010

Nya idéer

Nu håller det på att växa fram en massa nya idéer i mitt huvud igen.. Det är farligt att vara inredningsgalen. Det jag hade tänkt göra är inte speciellt komplicerat och det kostar mig ingenting heller (för bra för att vara sant?). Det enda som inte är "bra" med denna idé är att jag inte riktigt vet hur slutresultatet kommer att bli. Men man måste ju testa så klart ;)

Alldeles strax börjar denna arbetsdag och precis som igår har jag inget projekt för dagen. Detta gör att dagen blir lång, seg och tråkig. Jag behöver projekt! Jag skulle kunna sy 10 tygelefanter men det blir tråkigt i längden. Hade jag kommit ihåg hade jag kunnat ta med mammas gardin ner och sytt den.. men den ligger kvar hemma så klart. Blää då! Önskar jag hade det där bordet som jag spanat in. Det hade varit ett roligt projekt för dagen :) Eller hyllan..
Aja, struntsamma.

Ser fram emot kvällen, då ska jag iväg och bowla med Erik. Ska bli så himla skönt att komma hemifrån en stund. Men innan dess ska jag göra två smörgåstårtor till imorgon och även städa upp lite hemma hade jag tänkt.

ps. imorgon ska ni få en massa härliga inredningsbilder hemifrån mig!

Jag önskar alla en trevlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer