onsdag 21 juli 2010

Svar


Fick en kommentar från "Anonym" i förra inlägget;
"så du skulle aldrig kunna ge christer en chans till alla ändrar ju sig å han vet ju säkert va han gjorde va väldigt fel"

Jag tror, eller rättare sagt vet, att Christer är medveten om att det han gjorde var fel. Men det var inte bara hans otrohet som gjorde att det tog slut mellan oss. Det var bara en övervägande del i det beslutet. Vi försökte faktiskt efter otroheten att lappa ihop vårat förhållande men det gick tyvärr inte.
Självklart tror jag på att alla kan ändra sig, inklusive Christer. Vi har en mycket bättre relation nu än vad vi hade för två år sedan.
Om jag skulle kunna ge honom en andra chans är det mycket som skulle spela in.. det skulle aldrig kunna vara ett beslut som man kan ta hur som helst.
För det första så älskar jag Anders, för det andra så har Christer en flickvän, för det tredje så bor han i Stockholm, för det fjärde bor jag i Sundsvall, för det femte har vi fortfarande inte löst de problemen vi hade när vi var tillsammans, för det sjätte så skulle det ta lång tid för mig att bygga upp ett förtroende för honom igen.
Mycket talar emot att jag skulle ge honom en chans till i framtiden...
Det som talar för är så klart att han är min sons pappa.. det betyder så klart väldigt mycket i sammanhanget.

Men det som är viktigt just nu är att jag får mitt liv på fötter ordentligt och att jag och Kevin får en bra vardag som funkar. Jag vill helst att jag och Anders ska få en bra relation.. men allt är svårt just nu så jag försöker att koncentrera mig på min son och mitt företag. Sedan får man ta allt efter som det kommer.

Det är inte lätt när det är svårt...

men det är skönt när det går

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer