söndag 24 april 2011

Godnatt


Nu är det dags att krypa ner under täcket igen efter en härlig dag :)

En sak jag tänkt mycket på senaste tiden är hur man ska bli lycklig. Jag känner mig lycklig nästan varje dag, inte hela dagen, men iaf för en stund lite då och då. Även om mitt liv inte är perfekt, snarare så långt ifrån perfekt man kan komma egenligen, så finns det så otroligt mycket jag kan vara lycklig över och dessa saker njuter jag av varje dag så mycket jag bara kan. Jag tycker bara att det är tråkigt att det finns människor där ute som endast ser det negativa, alla problem och aldrig några lösningar. Jag var nog lite så förr; tänkte på problem som inte hade uppstått ännu och därmed hade jag två problem :-P Att mitt synsätt förändrats de senaste åren har jag faktiskt mitt ex A att tacka för. Under vårat förhållande lärde jag mig verkligen att allting löser sig, förr eller senare :-) Detta är jag glad för, det har hjälpt mig mycket den senaste tiden.

Jag har en lång väg kvar innan jag fått mitt liv på rätsida igen men det finns inget som säger att jag måste vara deppig och må skit enda fram tills allting har löst sig. Nä istället tar jag tillvara på de där små stunderna som blir till fina minnen att ta fram en deppig dag, för sånna har man ju alltid oavsett hur bra ens liv än är. Ingen kan vara på topp jämt.

Man måste ta ansvar för sitt egna liv för det är ingen annan som kommer göra det åt dig. Sluta gnäll på det som är problematiskt och försök istället göra det bästa av situationen <3

Kram på er alla goa människor där ute.

Imorgon ska jag leka med kameran en massa har jag tänkt. Får se om jag kan få till nå bra bilder att visa er här i bloggen också ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer