fredag 15 april 2011

Hjälpreda!

Lilleman hoppar gärna in och hjälper till när han kan (och får). Idag ville han diska och han är såå duktig (även om man ibland får diska om vissa saker) och jag hoppas det är en egenskap som kommer finnas kvar även när han kommer upp till tonåren (önsketänkande), haha. Men nu har han diskat klart och det är dags att han får komma ur pyjamasen och sedan ska vi ta oss ut en stund.

Idag inhandlades lillemans 4-årspresent. En "ny" cykel :-) Den han fick i 3-årspresent är nu för liten så det var dags att uppgradera till en större. Någon som är intresserad av att köpa en 12", svart och fin? Hör av er :-) Jag ska ta kort på hans nya cykel sen när jag hunnit göra rent den och bytt pedalerna.

På måndag får jag ääääntligen börja min praktik. Arbetsförmedlingen hade slarvat och glömt att skicka ut breven. Men nu har jag äntligen fått ordning på detta och har pratat med skolan så jag börjar med möte med all personal kl.8 på måndagmorgon :-) Det ska bli så otroligt kul! Jag längtar. Blir en mjukstart också eftersom det är kort-vecka pga påsken nästa vecka. Sedan går ungarna på lov en vecka, men jag fick vara där ändå om jag ville, göra lite annat. Men jag ska nog ta tiden på lovet att passa på att bli klar med min kurs (om jag inte blivit det innan).

Nu är det iaf dags att ta sig ut och njuta lite av våren.

Kom ihåg att låta er inspireras av livet ;-)

kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer