lördag 30 april 2011

Sista april - valborg



Idag är det sista april. Idag är det party i Uppsala. Idag skulle jag och lilleman åkt till Stockholm. Idag ska jag och lilleman mysa och ha det trevligt. Idag vill jag se en majbrasa. Idag ska bli en bra dag.

Gårdagen var som sagt en jobbig, tråkig och motsträvig dag. Men jag tänker inte låta gårdagen dra ner mitt humör nå mer. Jag ska försöka göra det mesta utav denna dag istället :-) Jag tänkte försöka hinna med att fotografera lite, rensa lite i förrådet, mysa massor med min älskade son och även tvätta? Det sistnämnda får vi se hur det blir med :-P Det skjuter jag nog hellre på morgondagen. Men en sak jag måste göra är att söka efter nytt däck till bilen pga punkteringen jag fick igår. Åker på reservhjulet nu, vilket visserligen är ett "riktigt" däck och inget sånt där mini-hjul men dock är det endast 16" och resten av däckena som sitter på bilen är 18". Detta innebär kort och gott att jag kan förstöra växellådan om jag inte snarast byter ut reservhjulet till ett 18" däck.

Nu vill jag önska er alla en riktigt härlig valborg och hoppas alla kommer ihåg att visa era nära och kära att ni älskar dem!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer