torsdag 14 april 2011

Rösta!



Nu kan ni rösta på min blogg inför mammagalan 2011. Här kan ni rösta på mig, i antingen kategori 1 eller kategori 9. Kom ihåg att ni kan lägga en röst i varje kategori och varje dag fram till den 6 maj :-) De kategorier som jag finns med i är "Bästa mammabloggen" och "Bästa inspirationsbloggen". Ni hittar mig genom att leta efter: jonnisen.blogspot.com :-)

På tal om inspiration...
Jag kan hitta inspiration i så många olika saker; en film, en låt, en människa, ett fotografi, i naturen eller i ett minne.
Oftast vet jag vad som brukar inspirera mig och när jag känner att jag behöver en liten boost av detta så ser jag till att antingen se just den filmen som inspirerar, eller lyssnar på den låten, eller pratar med den människan osv. Det kan vara en enorm hjälp i vardagen, speciellt när det är tungt.

Under hösten, som varit min tyngsta period i livet så här långt, hittade jag inspiration och styrka i låten "Moving on". Direkt när jag lyssnade på den första gången efter Anders svek och jag insåg att min dröm om företaget skulle gå åt fanders, så uppfylldes hela min kropp med en slags energi som fick mig att känna mig stark trots allting. Har ni något som ni vet inspirerar er?

Den person som oftast inspirerar mig väldigt mycket är min vän Emma. Precis som de säger i "Sex and the city"-filmen när Samantha gått upp i vikt och sitter med en kudde över magen där i Carries lägenhet; "Here were the three mirrors Samantha could'nt avoid". Emma är min spegel som jag inte kan undvika, på ett bra sätt så klart :-) Hon är alltid rak och ärlig mot mig och det uppskattar jag alltid, just denna egenskap hos henne tror jag är en av de saker som gör att jag ser henne som min bästa vän. För ens riktiga vänner är ärliga mot en, oavsett hur ont sanningen kan göra.

Så det jag ville säga med detta är att låt er inspireras, låt er uppfyllas av energin som man får av en låt, en människa, en film, ett djur eller vad det nu kan vara som inspirerar just dig!

Nu är det dags för mig att sova. Men först ska jag lyssna på "Moving on" på Spotify, för jag behöver lite extra styrka nu känner jag :-)

Kram!

1 kommentar:

  1. Åh så bra skrivet - kan verkligen känna igen mig i delar av texten! Inspiration är helt underbart, jag har också lärt mig "trycka på rätt knappar" när det gäller att boosta mig själv och få en dos livsglädje. Och där har musik en stor del!
    Lyssnade förresten också jättemycket på en låt som heter "Moving on" för några år sen, och gud vad den tröstade :)

    Kram (och kanske man ses på mammagalan ;))

    SvaraRadera

Kommentarer