onsdag 6 april 2011

Home sweet home!

Kan tyvärr inte visa några bilder hemifrån för jag packa ner kameran men glömde så klart minneskortet i datorn! Tokig blir man på sig själv ibland :-P Men kan iaf berätta att jag haft två underbara dagar i söder. Kom ner sent på kvällen i måndags, åkte direkt hem till pappa och sov. På tisdagmorgon for jag och pappa till farmor, där det självklart blev fika innan vi åkte vidare till Uppsala för att fixa delar till bilen, käka lunch och ta en tripp in på min gamla arbetsplats (Biltema). Sen åkte jag hem till Emma & Rasmus :-)

Tanken var att jag bara skulle stanna en stund, prata och leka med Ronja, men det slutade med att jag blev kvar där hela eftermiddagen. Och det är jag glad för. Sällan vi har tid att ses några längre stunder nu mera.

Sen körde jag "hem" till Östhammar, första gången jag körde i mörker, det gick bra trots att jag var väldigt väldigt trött.

Och idag tog jag bilen och for hem till Norrland igen. Det är verkligen hääääärligt med körkort! Jag älskar att köra bil. Frihet, jo jag tackar ja ;-)

Imorgon är det möte i stan på eftermiddagen. Så hela dagen imorgon ska jag sitta och gå igenom massa papper så det är fixat innan mötet. Och om jag hinner innan jag åker till stan så ska jag dammsuga ur bilen och torka rent för det behövs verkligen!

Men nu är det dags att sova.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer