måndag 25 maj 2009

Det är så kul!!

Fick precis reda på att jag fått MVG på sista examinationen i programhantering och även MVG i kursen. MVG rakt igenom hela, sååå nice! Jag är supernöjd med min prestation i den här kursen och det har varit väldigt roligt. Kommer sakna Kris och hans små retsamma kommentarer :) Jag blev iaf så här glad över mitt betyg:

(jag ser kanske förbannad ut men det är jag absolut inte)

Sitter just nu med de två sista uppgifterna. Hemexaminiationen i Löneadministration är jag klar med och jag hoppas verkligen på ett bra betyg i den kursen. Jag blir nöjd med ett VG men jag hoppas så klart på ett högre betyg eftersom jag verkligen tyckt att den här kursen varit toppen och jag vet att jag kan mycket. Har dock inte hunnit lagt ner 110% på sista uppgiften eftersom jag har två uppgifter kvar som måste in innan onsdag och då fick den sista uppgiften bli lidande i LA. Men men... det återstår att se. Jag kämpar på med FiKa-uppgifterna nu men de är verkligen inte roliga och absolut inte min starka sida men skam den som ger sig :) Tyvärr kan man ju inte vara bra på allt och jag har hittat min svaga punkt... Men ett G ska jag ha!

Nacken gör ont.. har nog suttit alldeles för många timmar här framför datorn idag känner jag. Men om ca. 1½ timme ska jag hämta skrutten och då blir det inte någon dator förrän efter middag och allt när Anders kommit hem.

Bara 2 dagar kvar i skolan sen är jag färdigutbildad ekonomiassistent.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer