fredag 15 maj 2009

Gääääsp!

Nu är jag vaken igen efter endast 4½ timmars sömn, knappt det. Gårdagen drog ut på tiden fastän att vi blev klara med räknandet väldigt fort. Det var tur att vi var så pass många som vi var, hela Biltemas "Dreamteam", som varit i Gävle och byggt upp nya varuhuset där, kom till våran undsättning och tog även med sig tre av våra egna hem igen :)
00.25 kom Anders till Biltema och hämtade mig så jag kom i säng runt 1, kunde först inte somna då jag var så otroligt uppe i varv. Men nu är jag uppe igen, med världens halsbränna och bubblig mage :( Jag klarar verkligen inte av att sova för lite och jobba för långa dagar... Igår blev det strax över 9 timmar (visst det är inte länge, men när det blir mellan 15 och 00 så känns det länge då man blir väckt kl.06.00 av barnen) och idag blir det 9 timmar. Känner inte alls för att sätta mig på bussen ut dit idag. Skönt att jag är ledig i helgen iaf! Imorgon ska jag slöööööööa!

Min Anders är konstig... nu burrar han ned huvudet rakt ner i kudden. Jag förstår inte hur han kan andas? :O Så har han självklart krupit ner och har fötterna utanför sängkanten :) Gu' vad jag älskar honom!!

Nu behöver jag samarin och frukost.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer