tisdag 26 maj 2009

Jag är Klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!

Sista uppgiften är inskickad och det är en sån otrolig lättnad!! Jag är klar med skolan för den här gången och jag klarade det!! Nu väntar jag bara på mina sista betyg i FiKa och Löneadmin. vilket jag hoppas på att få snart :) Sedan ska jag skicka efter mitt betyg.

Jag är nu färdigutbildad ekonomiassistent, jag kan sätta en titel på min utbildning och det känns så underbart. Det är inte bara lösa ämnen som det varit tidigare utan nu har jag faktiskt utbildat mig till något och den känslan är verkligen speciell, särskilt för mig som inte kunde avsluta mina gymnasiestudier och detta har varit jobbigt en lång tid då jag vet att jag är kapabel till så mycket mer än vad jag fick chansen till.

Känns lite trist att man inte kan vara med på avslutningsfikat imorgon men jag ska ju ändå fira lite med Emelie sen :) Har bara inte bestämt när det blir Gimo nästa gång, väntar fortfarande på att få mitt sommarschema från jobbet. Svårt att planera något innan man vet hur man ska jobba. Just nu vet jag bara fram till v.24 men förhoppningsvis blir de klara snart :)

Det absolut bästa med att skolan är slut och jag ska börja jobba är det att när jag är hemma så är jag ledig nu framöver. Jag behöver inte känna mig stressad över en massa uppgifter osv. utan kan bara slappna av och lägga ner tid på min familj och vårat hem.

Känns som det skulle vara nice att fira med något ikväll men sparar nog det tills på fredagkväll istället när vi är barnfria och får en stund för oss själva. Kanske skulle laga någon god middag till min underbara sambo då? Ja det är han värd :)

Fick förresten provsvaren från cellproverna och allt såg normalt ut som tur var.

Men nu ska jag kanske diska? Nja... först njuta en stund av att jag är klar med skolan :)

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer