lördag 30 maj 2009

Helgen i bilder

jag utanför Hobbyträ i Gnarp (som tyvärr inte var öppet)

några av våra kära grannar
Har haft en underbar helg så här långt. Morgondagen innebär bilresa ner till TB för att hämta Kevin och sedan hem och bara slappa.

Detta har skett igår och idag:
Igår morse lämnade vi Kevin i TB sedan åkte vi hem. Anders åkte iväg till Jona ett tag och jag städade äntligen upp på balkongen. När Anders kom hem åkte vi ner och handlade inför grillningen. Sedan hem och så satte vi oss på baksidan för att tända grillen, satt där ute och snackade med alla grannarna i någon timme tills allt var klart och vi satte oss på balkongen och åt en mycket god middag i lugn och ro. Efter maten blev det paltkoma i ca 2 timmar innan vi drog oss till soffan för att titta på film, somnade runt 1.

Anders och Jennifer i Hudik

fina mikaela :)

Idag har vi varit till Hudik tillsammans med Andreas och Mikaela + kidz (Jennifer och Hampus). Det blev först en tripp till Hudik Hobby där killarna hittade ett varsitt plan (otippat). Sedan käkade vi lunch på Frasses. Vidare till dollarstore där man hittade lite småskit. Sen åkte vi ner på stan, shoppade lite (jag köpte äntligen mina gladiatorskor som jag suktat efter) och sedan bjöd Anders oss allihopa på glass :) mysigt var det att sitta där nere vid vattnet i Hudik, underbar sommarstad det där.

killarna bygger ihop sina plan hemma vid vårat köksbord

Efter Hudik åkte Anders, Andreas, jag och Jennifer till Ortsjön till Andreas pappa. Där insåg vi att det fattades en vinge till Andreas plan så då började jakten på Håkan (som driver Hudik Hobby). Efter många om och men fick vi tag på honom och han skulle fixa en vinge om vi kunde hämta den hemma oss honom vilket blev bra. Så ner igen till Hudik och hämta vingen hos Håkan, vi fick en helikopter som plåster på såren, sedan hem igen. Nu har killarna byggt ihop sina plan och även testkört dem lite här ute. Vi har även hunnit varit iväg till flygfältet i Maj och flygit lite :)

ett riktigt plan som skulle lyfta i Maj

Jag och Anders har ju som sagt planer på att åka utomlands till hösten men det blir kanske ändrade planer då det finns något annat som vi verkligen vill göra istället. Idag blev vi verkligen påminda om det... Vi ska diskutera saken så får vi se hur det blir sen. Vi tror det skulle vara riktigt bra för barnen så det lutar väl mot något sådant.

Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen strax och krypa ner med min underbara sambo, först läsa lite ur min bok. Köpte nämligen Marian Keyes nya igår och jag vill verkligen börja på den :) men först ska jag läsa ut min nuvarandre...
ps. uppdaterings-tiden stämmer inte
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer