tisdag 5 maj 2009

Totalt slut!

Vilken dag... har fått mycket gjort och nu är jag helt slut. Längtar bara till sängen men kan inte lägga mig riktigt än känner jag.

Har hunnit med en massa i skolan, 3 inlämningsuppgifter är ganska okej anser jag med tanke på att de alla var ganska krångliga. Men hur som haver; nu är de gjorda!
Nu återstår 4 prov och 6 inlämningsuppgifter innan jag får "sommarlov" (från skolan iaf). Sedan väntar studier till hösten igen och det känns bra.
Ett prov ska skrivas imorgon kl.10 i stan, är inte speciellt förberedd då detta var något jag läste för över en månad sedan och det är faktiskt väldigt svårt att gå tillbaka när man har 3 andra kurser i huvudet just nu. Det får gå som det går imorgon, ska bara bli riktigt skönt att få det gjort...

Jag och Anders har även hunnit med en tripp in till stan för att köpa vaxduk till hans datorbord som ska komma upp imorgon. Då blir min älskling nöjd och det är han värd! Hans dator har stått ihop packad i snart 3 månader. Vi handlade även lite småsaker till Kevins kalas så på fredag ska jag göra tårta :-)

På tal om Kevins kalas har det blivit lite ändrade planer eftersom jag tydligen ska jobba på lördag mellan 11.00 och 16.30, fick hem schemat idag. Pengar behöver jag så det blir helt enkelt arbete på lördag så kalaset får flyttas från kl.14 till kl.17 istället. På fredag på dan ska jag fixa i ordning allt i lokalen; pynta osv. så allt sådant är klart.

Idag fick vi hem våran affisch!! Vi är otroligt nöjda. Ska bli riktigt härligt att få upp den på väggen ovanför dvd-skåpen. Bilder kommer så fort vi fått tid att snickra ihop ramen till affischen :)

Nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av en vilostund vilket innebär att jag tänker krypa ner i sängen och läsa ur min nuvarande bok. Läser alldeles för lite nu för tiden....


Imorgon fyller min älskade lilla Kevin 2 år!! Tänk vad tiden går fort... Älskar dig skrutten!


jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer