måndag 25 maj 2009

Shopp shopp!!

Handlat på H&M igen ;)
Detta fick läggas i varukorgen till mig (karln fick badshorts och även 2-pack med bredaxlade linnen, så vi slipper se den där bondbrännan heeela sommaren hihi):

Solglasögonen har jag funderat på ett tag eftersom mina vita pilotbrillor känns alldeles för stora, dessa är det bättre storlek på. Det rödaktiga linnet behövs i min vit-, grå-, svarta-garderob, jag har alldeles för lite färg där men det har faktiskt bättrat på sig den senaste tiden ;)
Den svarta toppen ska jag absolut ha med mig till utlandet i höst och ska bäras när jag och älsklingen går ut för att äta en mysig middag (kommer dock säkert bära den innan dess också men ändå). Utöver detta så fick det även bli lite underkläder, vita sköna hipsters och en ny fin vit bh :)

Jag är såååå trött nu. Ungarna har inte varit på något topp humör här på eftermiddagen så det gör inte direkt att man får mycket energi, snarare tvärtom. Men nu ligger den ena nedbäddad i sängen och den andra är ute. Lugnt och skönt med andra ord :)

Imorgon ska jag bli klar med skolan är det tänkt. Tanken var att jag skulle spendera minst någon timme nu på kvällen med att plugga men huvudet dunkar och jag är så trött så det får vara. Satte mig i 20 minuter ungefär och kom en bit men sen körde jag fast ordentligt och orkar inte ta tag i det just nu, det får helt enkelt vänta till imorgon :P Har ju haft tvättstugan hela dagen idag också.. ska bara hämta upp det sista sen blir det att vika och fixa imorgon.

Lyssnar på Lily Allen - Fuck You
Skrattar gott till denna låt. Den är så härlig på något sätt. Det är glad och positiv musik men samtidigt kommer det där "fuck you" men det låter fortfarande positivt :) Rolig låt!

Nu en cigg sen ska jag svalka mig i badet. Gu' vad varmt det varit här idag!

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer