torsdag 9 december 2010

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

(Nolbykullen)


Mina drömmar: Det är en väldigt svår sak att svara på för tillfället. Jag uppfyllde ju en av mina största drömmar för några månader sen, men det blev ju inte riktigt som jag hade planerat. Så just nu lägger jag mest mina tankar på att försöka lösa de problem som uppstod när min dröm gick i kras. Nya drömmar har jag inte orken att fundera på för tillfället. Men drömmar som alltid har funnits där och som inte försvinner är att jag en dag vill bo i en villa vid vattnet tillsammans med en man som jag älskar och med barn/barnen. En sak som jag har kommit underfund med mer och mer senaste tiden är att jag inte vill flytta härifrån. Så känns det nu iaf. Jag trivs otroligt bra här i norrland, även om det är långt till många nära och kära.
Jag har ju flyttat runt ganska mycket under de senaste 10 åren och av alla ställen jag har bott på (bortsett från Gimo som alltid kommer vara hemma) så är det här jag känt mig mest hemmastadd. Så känns det iaf just nu och det känns bra. Men är det något jag lärt mig av de nitar och upplevelser jag haft så är det att inte ta något för givet. Jag vet att saker och ting kan ändras med tiden. Jag försöker att leva i nuet så får vi se vad som händer och sker med allt :)



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Idag är det mycket som ska fixas innan vi ska åka iväg till Östhammar ikväll/inatt. Jag ska försöka hinna med att tvätta, vara nere i butiken och hämta lite grejer och städa undan lite. Det ska packas och jag ska försöka orka med att städa upp här hemma lite grann innan vi åker så man kan komma hem till ett välstädat hem på lördag :)

Nu ska jag hoppa in i duschen :)

Trevlig torsdag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer