måndag 20 december 2010

Stressa - vill inte!


Vardagarna är alltid stressiga och har varit det de senaste månaderna. Jag känner att jag skulle behöva en längre paus från allting nu och så praktiskt det är att julen står runt hörnet :) Det blir nästan 1½ vecka hemma i Östhammar/Gimo utan några måsten. Underbart! Det jag vill göra är att mysa med plutten och träffa familj och vänner. Men jag vet att jag kommer längta hem också.. det gör jag alltid, oavsett var jag är. Borta bra men hemma är alltid bäst för mig!

Efter nyår (som firas hos min kära sizz och svåger) är det nya tag som gäller. Efter nyår kommer mitt liv innehålla en massa nya upplevelser och nya "uppdrag" att påbörja och avsluta. Kanske träffar man en trevlig karl också.. vem vet ;)
Men det första jag ska göra är att påbörja något som jag skjutit på alldeles för länge! Skönt ska det bli när det är avklarat.

Nu har jag äntligen börjat sett fram emot jul och nyår. Det ska bli så mysigt att fira jul hos mamma och Lasse tillsammans med Lasses son + familj. Dessutom ska Christer vara med och det kommer Kevin tycka är jättekul! Ha både mamma och pappa nära, det är precis så det ska vara. Även nyår kommer han få all uppmärksamhet både från mig och Christer, det kommer bli jättekul både för han och oss :)

Jag ser även fram emot att träffa mina vänner som jag saknar så mycket!

KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer