onsdag 19 november 2008

No It's Not Okej!

Det är aldrig okej att gå bakom ryggen på någon, speciellt inte när det kommer till relationer. Men det tar ett tag för alla att inse det, oftast måste man bli vuxen först innan man förstår varför man inte gör så. Även om jag avskyr Aftonbladers Skvallerhörna kunde jag inte låta bli att läsa den här artikeln om triangeldramat med Brad Pitt, Angelina Jolie och Jennifer Aniston, men det endast för att Brad Pitt ser ruskigt bra ut och Jennifer Aniston är en del av Vänner (love love love).
Saken jag vill komma till är att jag tycker att det var fruktansvärt dåligt av Angelina att inleda ett förhållande med Brad innan han separerat med Jennifer. Självklart ligger största skulden på Brad eftersom det var han som var i ett förhållande men det faller även på Angelina eftersom hon visste om att Brad och Jennifer hade ett förhållande. Bad bad girl.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Idag mår jag lite bättre och förrutom en retande hosta och ett otåligt killande i halsen så känner jag mig pigg och allert. Dock får medicinen mig att må väldigt dåligt så jag har nu på morgonen pratat med vårdcentralen som tipsade mig om att dricka proviva ett par gånger under dagen för att få en bättre balans i magen när jag äter medicinen. Så får testa det helt enkelt. Är det så att det inte skulle bli bättre till imorgon så skulle jag höra av mig igen.

Ska alldeles strax sätta mig och läsa i Affärsjuridiken och sedan försöka lösa de 2 uppgifterna som ska lämnas in den här veckan. Imorgon hoppas jag att jag och Emelie kan sätta oss ner med företagsekonomin igen.

Nu har jag sålt min matematikbok också :-) Wonderful!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer