torsdag 13 november 2008

Snörvel...

Två sjuklingar här hemma; jag och plutten. Jag vaknade med feber, halsont och täppt näsa. Kevin har som sagt ögoninflammation och han vaknade med feber så vi är inte så pigga idag men det får jag skjuta till sidan, har inte tid att vara sjuk. Idag är det plugga och packa som gäller för imorgon åker jag till min gubbe (äntligen!). Det är riktigt härligt att få sakna så mycket, de dagar vi ses blir så mycket mysigare då, men självklart så vill jag inte ha ett distansförhållande resten av mitt liv, men just nu funkar det bra. Då hinner jag med det jag ska göra och lika för honom.

Kevin är så mysig när han är sjuk. Jag hade intagit ryggläge i soffan så kom han och kröp upp med mig, la sig på rygg på min mage och somnade där :-) Men jag bar inom honom i sovrummet efter en stund, så nu ligger han där inne och snozar.

Marko är gäst hos Rix Morgon Zoo, tv'n står på i bakgrunden. Han firar 10 år som artist. Minns mycket väl hur mycket man lyssnade på Marko när man var yngre. Jag och Ida Pettersson var faktiskt till Globen och kollade på honom en gång :-)

Nu ska jag passa på att hoppa in i duschen medan plutten sover.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer