lördag 29 augusti 2009

Birsta och planering

Idag har vi varit ute på Birsta i stort sett hela dagen. Först blev det Birsta city, där jag hittade ett par byxor jag blev sugen på, får se om jag köper dem i veckan. Sedan var vi in på Ikea där det blev desto mer.. Nya blommor till sovrummet, en pall till Kevin att ha i badrummet, en tavellist och glas till Kevins kök (i plast på klart). Därifrån bar det iväg till Ica MAXI för att handla mat. Sist men inte minst så hittade jag mig ett par skor som jag bara var tvungen att köpa. Dessa (nedan) från Skopunkten för 399 kronor.

När vi kom hem började vi planera för att göra om Kevins rum (igen? jajamensan). Han börjar bli så stor nu så det börjar vankas mot en större säng och eftersom det är ett litet rum med små möjligheter för förvaring så har jag suttit och skissat på lite idéer. Tillsist kom vi fram till något som vi tror kan bli mycket bra. Bilder på det kommer senare när jag orkar ta fram skrivaren och scanna in min skiss.
På tal om inredning osv. såg jag precis att jag låg bland "populära album" på Styleroom, det är väldigt roligt eftersom inredning är mitt största intresse :)

Nu ska jag sätta mig och räkna lite matematik. Sedan ska sambon över till grannen och dricka öl, själv ska jag mysa i sängen med någon av mina romaner och äta blåbärspaj (mums!).

Go'kväll allesammans.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer