fredag 28 augusti 2009

Sushi för nybörjare


I kursen Engelska B ska man läsa två stycken engelska romaner på minst 200 sidor (barnböcker inte inräknade) och den ena ska redovisas skriftligt och den andra muntligt. Den ena boken jag läser på engelska är just "Sushi för nybörjare", var tvungen att välja den eftersom det var den enda med Marian Keyes som fanns i biblioteket :) Sedan blev det även "Bridget Jones", böcker som passar mig helt enkelt :)

Något pluggande har det inte blivit idag. Jag var alldeles för trött när Anders kom hem och då skulle vi ändå iväg och handla, laga middag och sånt så böckerna har fått legat kvar i väskan hela dagen. Däremot tänkte jag avsluta denna fredagskväll med att läsa lite ur den förstnämnda boken här ovanför.

Men innan kvällen ska avslutas hoppas jag att jag får en liten stillsam stund med min sambo, bara han och jag. Min bonusdotter skulle komma idag men så blev inte fallet. Hon skulle ha en "mammadotter" dag imorgon så får se om hon kommer imorgon eftermiddag istället.

Imorgon förmiddag åker vi nog ut till Birsta och Ikea. Ska köpa en ny tvättkorg och en pall till Kevin att ha i badrummet så han når upp till handfatet lite bättre. Sedan behöver jag se mig om efter en ny parfym.. min nya favorit börjar ta slut. Helst av allt vill jag så klart ha Kenzo Amour, har aldrig haft en parfym som luktar så gott som den, helt underbar!

Känner mig lite kreativ, kanske skulle ta fram skissblocket en stund ;)


jonna

1 kommentar:

  1. Härligt med en ny parfym! Jag gillar Paris Hilton "Heiress" samt Lacoste "touch of pink". Hoppas du hittar nån! Ha en trevlig dag/ Martina

    SvaraRadera

Kommentarer