fredag 7 augusti 2009

Möjligtvis järnbrist?

anders & shira i hagsta :)

Ja jag tror att det är järnbrist som hägrar... inte första gången jag har det direkt. Nu var det dock längesen, inte haft järnbrist sen jag väntade Kevin, men då var det riktigt illa. Hade som lägst 89 i hb, man bör ligga på över 110 när man väntar barn. Det fanns då en risk att jag skulle behöva få blod under förlossningen om inte järnhalten gick upp. Som tur var hade det gått upp till 108 på sista kontrollen så jag kunde pusta ut :-)
Men som sagt, nu känns det som det är järnbrist igen så nu i helgen blir det nog att äta en rejäl biff och dricka mycket juice. Är inte speciellt sugen på blodpudding nu men kanske nästa vecka istället. Ska även ringa ner till vårdcentralen efter helgen och be om att få komma ner och ta lite prover. Kanske är det något annat jag har brist på som gör att jag inte har någon energi i kroppen?

Med tanke på hur jag mår händer det inte så mycket här hemma. Jag har börjat måla min andra manga-tavla som legat i skåpet bra länge nu. Om jag mår bättre nästa vecka tänkte jag måla min alldeles egna marimekko-tavla med motivet "moments" som är min absoluta favorit. Eftersom jag tycker tyget är alldeles för stort och ett A4a alldeles för litet får jag helt enkelt göra en egen tavla :-P ganska snyggt att ha det på en canvas också ;-)

Förrutom manga-tavlan tänkte jag plocka undan lite här hemma, lite jackor och sånt som inte används ska hängas upp på vinden bl.a men allt hänger på hur mycket jag orkar. Annars blir det ryggläge hela dagen, är tyvärr väldigt jobbigt med värmen när man mår så här så kan inte ligga i solen på balkongen utan det får bli vardagsrummet med fläkten på i högsta snurr.

Åh vilket tråkigt vardagsinlägg.. Ska fundera ut något roligare att skriva, återkommer senare ;-)

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer