fredag 21 augusti 2009

Kors & Tvärs


Jag är så trött just nu så ögonen går i kors på mig snart.. men vill gärna fortsätta på min historia inlämningsuppgift.. för den kommer ta lite tid känner jag (jag som aldrig kan göra något halvdant). Har dessutom engelskauppgifter, läsning i svenskan och en till historia-grej som ska göras. Det var ingen lugn start i skolan inte.. utan fullt ös medvetslös på en gång. Men jag tänker faktiskt inte göra så mycket med skolan nu i helgen för imorgon runt 11 får jag äntligen träffa min lilla son igen och han kommer ha att min uppmärksamhet under den tid han är vaken! Sedan efter han har somnat kan jag möjligtvis plugga.

Men på tal om skolan.. hehe.. hade Historia idag som sagt. Måste berätta det här för det var så roligt eftersom världen är SÅ liten!
När jag först kom till salen där vi skulle ha lektion var det bara en annan tjej där så vi började prata lite smått och satte oss sedan vid samma bord. När de sedan hade upprop ropade de först: "Jonna Holmgren?" "Ja" svarade jag, sedan ropade de: "Maria Holmgren?" "Ja"svarade tjejen bredvid mig :-) Vi tittade på varandra och skrattade (samma efternamn alltså, Holmgren är inte vanligt).

Hur som haver.. sedan blev vi indelade i grupper, så det kom två tjejer till och satte sig vid vårat bord. Vi gjorde uppgiften vi skulle göra sedan började vi prata allmänt. Då visade det sig att en av tjejerna där vid bordet var en gammal kompis till Anders, hon hade varit tillsammans med en mycket nära kompis till Anders när de var yngre och umgåtts väldigt mycket "på den tiden".
Sist men inte minst insåg vi snart att vi var de enda i klassen som hade barn, alltså alla vi fyra tjejer som satt vid samma bord och alla hade vi barn i samma ålder.
Det var mycket roligt och man kände hur banden knöts på en gång :-) Det är så roligt att lära känna nya människor tycker jag, speciellt när det blir på sådana roliga sätt.

Nu känner jag att jag knappt orkar skriva på tangenterna längre så jag tänker helt enkelt ta och krypa ner under täcket.


Imorgon får jag träffa min skutt!!!

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer