tisdag 25 augusti 2009

Pillat lite.

Som ni ser har jag bytt header här på bloggen. Vad tycks?
Testade något nytt i photoshop idag. Det var längesen jag verkligen gjorde något "på riktigt" i photoshop, förrutom att korrigera små saker på fotografier, så det var verkligen jätteroligt att sätta sig ner och pilla med det idag på kvällen. Det tog sin lilla tid, bara bilden på mig (som är omgjord så att den ska se tecknad ut) tog en bra stund, mycket tid gick till att bestämma färger och sånt.. vela vela vela ;) Men nu är den som sagt klar, iaf för stunden, det kan hända att jag gör om den igen och försöker mig på något nytt nu när jag fått tillbaka smaken för photoshop igen.

Annars då.. ja idag på eftermiddagen så har det inte hänt speciellt mycket faktiskt. Jag och Kevin åt middag själva idag eftersom Anders skulle komma hem senare. Vi har byggt lego så klart annars har vi inte hunnit med så mycket annat. När Anders kom hem hoppade Kevin i badet och efter han hade lagt sig så kom Mickan över. Vi tog ut hundarna på en promenad och pratade, tiden gick fort.

Det är verkligen sorgligt att ens lycka kan sticka andra i ögonen så förbaskat. Men jag tänker inte må dåligt över att andra tycker illa om mig för att jag är lycklig. Jag försöker hålla mig undan från sådana människor för jag är trött på barnsligheterna. Väx upp!


Så nu fick jag ur mig det också, skönt. Nu kan jag krypa upp på soffan med min kära sambo och njuta av att vi har det jävligt bra tillsammans. Tål ni inte det? Synd för er då.

natti natti
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer